Istorie. Epoca antică. Material complementar la istoria universală şi istoria românilor

  Seria “Istoria pe înţelesul elevilor” include materiale complementare la istoria românilor şi istoria universală pentru clasele gimnaziale a V-a – a IX-a şi liceale a X-a – XII-a. Cărţile au fost elaborate ţinând cont de conţinuturile recomandate şi noile paradigme ale Curriculumului Naţional la istorie pentru ciclul gimnazial şi liceal.

Autorii au pregătit şi în curând vor vedea lumina tiparului materiale complementare la istoria universală şi istoria românilor epoca medievală, modernă şi contemporană, pentru clasele a X-a, a XI-a, a XII-a.

Lucrarea “Istorie. Epoca antică. Material complementar la istoria universală şi istoria românilor pentru clasa a X-a”, autori: Adrian Dolghi, Alina Felea, vine să contribuie la formarea competenţelor cheie la disciplina “Istorie”, de asemenea la însuşirea mai temeinică a materiei, şi se doreşte a fi utilă liceenilor în procesul pregătirii de susţinerea examenului de bacalaureat la disciplina istorie, şi profesorilor în procesul de predare a istoriei antice universale şi a românilor. Autorii au depus eforturi să nu repete materialul din manualele şcolare astfel ca să complementeze şi să fie utile elevilor şi profesorilor.

Persoanele interesate de procurarea cărţii rog să contacteze autorii.

Cartea poate fi găsită şi în unele librării.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s